Gólyagála

Gólyagála

           Amióta bekerültem a Refibe, mindig csak az járt a fejemben, hogy milyen is lehet Gólyának lenni itt. Izgatottan vártam a tábort, a hetet, és a gálát.

Rengeteg élménnyel gazdagodtam, megbarátkoztam osztálytársaimmal illetve évfolyamtársaimmal, akikkel "versenyben" álltunk. Hogy melyik osztály a jobb, arról fogalmam sincs.

Nem lenne meglepő, ha az F-et mondanám, hisz én is ennek a közösségnek vagyok a tagja. Viszont tény, hogy mindenki teljes erőbedobással dolgozott, ami meglátszik az eredményeken is.

Az egész felkészülési idő alatt görcsöltem, hogy nem lesz meg se az előadásunk, se a himnuszunk. De rengeteg civakodás és elfecsérelt idő után is sikerült összehoznunk, amiért elmondhatatlanul büszke vagyok az osztályra. Öröm volt látni, hogy sikerült megnevettetni a közönséget. Rengeteg munkánk és odaadásunk volt benne. Szerintem ez kovácsolt minket össze úgy igazán. Külön dicséret jár a G-seknek is, egy szuper előadást hoztak össze, engem nagyon megfogott.

Ezek mellett megemlíteném drága Baglyainkat is, akik rendesen kitettek magukért, hogy a lehető legjobb Gólyagálát szervezzék meg nekünk.

A Gála egy örök emlék marad számomra. Minden perce élmény volt. Személyes kedvencem az ajándék torta volt, amiből persze bőven jutott az arcomra is egy drága osztálytársam közreműködésével.

Ezért a csodálatos alkalomért pedig tartozunk annyival, hogy büszkén fogjuk képviselni az iskolát Hunival, a Városi Gólyabál keretein belül.

Köszönjük Refi!

Ursuj Tímea, IX. F